Deschiderea Anului Universitar

Deschiderea Anului Universitar 2016-2017 specializarea Psihologie, Învățământ la distanță, Linia română va avea loc în data de 15 octombrie de la ora 11, Facultatea de psihologie și științe ale educației, str. Sindicatelor nr. 7. Anul I în amf.  Mărgineanu etaj I;  An II în amf. Zorgo parter;  Anul III în sala 19 etaj 2. Cu această ocazie se vor distribui materialele necesare pentru semestrul I (suporturi, contracte și alte informații).
Studenții sunt invitați dacă doresc și la deschiderea festivă la nivel de universitate care va avea loc sâmbătă 15 octombrie 2016 ora 9,00 în Sala Auditorium Maximum, str. Kogalniceanu nr. 3, Cluj-Napoca.
Va așteptăm cu drag.

ADMITERE SESIUNEA DE TOAMNĂ !

Departamentul de Psihologie anunță o nouă sesiune de admitere în luna septembrie 2016 la:

 

Conferinta de Psihologie Industriala si Organizationala "Horia D. Pitariu"

Ce implicatii are colaborarea la locul de munca? Aduce costuri sau beneficii pentru angajat, echipa si organizatie?
In 12-14 mai 2016 va invitam sa explorati raspunsul la aceste intrebari, precum si la multe altele privind viata in cadrul organizatiilor, participand la Conferinta de Psihologie Industriala si Organizationala "Horia D. Pitariu" găzduită de Departamentul de Psihologie.

Read more ...

Istoric

Scurt Istoric al Catedrei de Psihologie

Catedra de Psihologie a fost creată o dată cu înfiinţarea Universităţii Daciei Superioare la Cluj în 1919. Primul ei titular a fost Florian Ştefănescu Goangă, format la primul institut de psihologie din lume - institut creat de W. Wundt la Leipzig în Germania (1879) - în cadrul căruia şi-au făcut ucenicia cei mai mulţi dintre psihologii de seama din prima parte a secolului XX.

Read more ...

Select language

Students' Experience

Designed by plustheme.com