"Babeș-Bolyai" University, Cluj-Napoca

DEPARTMENT OF PSYCHOLOGY

Stimati studenti,

Va scriem cu detalii despre organizarea admiterii la Scoala Doctorala Psihologie Cognitiva Aplicata. Dupa cum stiti, atat examenul scris, cat si cel oral vor fi online.

Examenul scris va avea loc vineri, 10 septembrie, de la ora 9, pe platforma Schoology. Gasiti mai jos instructiuni despre cum sa accesati subiectele de examen. Asigurati-va ca trimiteti lucrarea cel tarziu la ora 10:00. Nici o lucrare trimisa mai tarziu nu va putea fi luata in considerare.

Examenul oral va avea loc vineri, 10 septembrie, de la ora 10:15, si luni, 13 septembrie, de la ora 9. Sunteti impartiti in doua serii si gasiti in atasament lista cu ziua si ora cand sunteti programati la examenul oral. Va rugam sa intrati cu cel putin 15 minute inainte pe Zoom si sa asteptati cu rabdare sa va vina randul.

Daca apar nelamuriri sau probleme, va rugam sa ne scrieti pe aceasta adresa.

Mult succes!

Scoala Doctorala Psihologie Cognitiva Aplicata


Instrucțiuni

Examenul se va desfășura pe platforma Schoology. Pentru a accesa pagina admiterii, este nevoie ca studentul să (1) aibă un cont pe această platformă și (2) să introducă următorul cod unic: 55SP-X8WQ-9JVMB pentru a ajunge pe pagina admiterii.

  • Daca studentul NU are cont pe Schoology, va trebui să facă unul: https://app.schoology.com/register.php?type=student. I se va cere codul în ultimul pas al înregistrării.
  • Daca studentul are deja cont pe Schoology, trebuie sa intre in cont, sa acceseze COURSES, sa aleaga JOIN A COURSE si apoi sa introduca codul.

Urmând pașii de mai sus, v-ați înscris ca student pe pagina Admitere Scoala Doctorala de Psihologie Cognitiva Aplicata și veți avea acces la subiecte în ziua examenului. Mai multe detalii despre examen vor apărea pe pagina de Schoology.

Dacă întâmpinați orice problema, trimiteți un mesaj la acesta adresa, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., cu subiectul SCHOOLOGY.

 

Programare Candidati 2021 doctorat PCA