"Babeș-Bolyai" University, Cluj-Napoca

DEPARTMENT OF PSYCHOLOGY

Examenul scris

Bibliografia pentru examenul scris 2021: Admitere_doctorat_2021.docx. Pentru a facilita accesul la bibliografie in conditiile restrictiilor impuse de pandemie, bibliografia in format electronic poate fi obtinuta printr-un mesaj cu acest subiect, trimis la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Examenul va avea loc în data de 10 septembrie, de la ora 9. Rugăm studenții să se logheze in contul propriu de pe Schoology cu cel puțin o jumătate de oră mai devreme (8:30). Examenul va începe la 9 fix si nici un student nu va fi admis după această oră. Examenul va dura pâna la ora 10. Pentru a putea accesa subiectele în ziua examenului, candidatul trebuie: (1) să își creeze, în prealabil, un cont pe platforma Schoology și (2) să se înscrie ca student pe pagina corespondentă codului 5NGK-JR7W-M9XQB, numită Scoala Doctorala | Psihologie Cognitiva Aplicata.

Este recomandat să urmeze instrucțiunile de mai jos înainte de ziua examenului.

 

Instructiuni pas cu pas:

  • În cazul în care nu aveți deja un cont pe Schoology, creați un cont nou la: https://app.schoology.com/register.php?type=student. Dacă la înregistrare vă cere un cod de acces, copiați-l pe cel de mai sus. Astfel, v-ați înscris ca student pe pagina Scoala Doctorala | Psihologie Cognitiva Aplicata și veți avea acces la subiecte în ziua examenului.
  • În cazul în care aveți deja cont pe Schoology, trebuie sa intrați în cont și apoi sa accesați COURSES, JOIN A COURSE, iar apoi să introduceți codul de mai sus. Astfel, v-ați înscris ca student pe pagina Scoala Doctorala | Psihologie Cognitiva Aplicata și veți avea acces la subiecte în ziua examenului.

 

Recomandari

(1) Urmați instrucțiunile de mai sus pentru înregistrare

(2) Accesați pagina corespondentă codului

(3) Verificați dacă denumirea paginii este cea corectă (Scoala Doctorala | Psihologie Cognitiva Aplicata)

(4) Dacă întâmpinați orice problema, trimiteți un mesaj la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu subiectul SCHOOLOGY.

 

 

Examen oral

Examenul va avea loc în două zile, 10 septembrie, de la ora 10:15, respectiv 13 septembrie, de la ora 9:00. Programarea studenților la una din cele două comisii și ordinea susținerilor se vor afișa ulterior, după finalizarea înscrierilor. Toți studenții sunt rugați să intre in Waiting Room imediat după încheierea examenului scris și să își aștepte rândul. De asemenea, în cazul în care doresc să folosească slide-uri, sunt rugați să le aibă deschise înainte de începerea susținerii.

Link Zoom pentru sustinerea orala a proiectului (Comisia 1):

(linkul va fi comunicat în timp util, verificați această pagina înainte de admitere)

Link Zoom pentru sustinerea orala a proiectului (Comisia 2):

(linkul va fi comunicat în timp util, verificați această pagina înainte de admitere)

 

Mult succes tuturor!